Utrustning för Återhämtning

Återhämtning eller recovery har blivit ett allt mer uppmärksammat begrepp inom elitidrott och träning. Jag erbjuder utrustnings för träningsanläggningar, elitlag samt för enskilda elitidrottare samt motionärer och andra aktiva som vill hålla sin kropp i god form och som inser att återhämtning är en bra väg för att få mer ut av träningen och för att undvika skador.
Jag har för närvarande ett antal intressanta produkter och metoder för att förbättra återhämtningen samt att mäta grad av återhämtning. Jag erbjuder CryoSpas kylande bad samt kontrastbad med växelvis kallt och varmt vatten - utrustningen lämplig för klubbar och idrottsanläggningar.
The Edge laktatmätare för att mäta laktatnivåerna i blodet under eller efter träning/tävling. Kompressionsutrustning kopplat till reglerbar kompressor som i sekvenser tömmer och öppnar sektioner i exempelvis ett par kompressionsbyxor - utrustningen passar väl för individuellt bruk eller för lag/klubbar. Fler nyheter och utrustningar kommer att lanseras framöver!

Kompressionsutrustning - effektiv återhämtning på dina villkor - var du vill och när du vill!


Sports Compression 2200 - är ett kompressionssystem framtaget och anpassat för att ge tillfällig muskelavslappning och lokalt ökad cirkulation som i sin tur anses ge snabbare återhämtning efter hård träning, tuffa tävlingar och matcher.
Utrustningen består av en kompressor med tillhörande ”rymdbyxor”* .

Sports Compression 2200

Fakta:
  1/ Högkvalitativa kompressions wraps (rymdbyxor) med överlappande sömmar, öppnas och försluts med dragkedjor.         
  2/ Multi-flush modes för effektiv återhämtning
  3/ Förhållandevis tyst kompressor
  4/ Digital kontrollenhet med snabbval
  5/ Kompatibel ström-adapter
  6/ Låg vikt på kontrollenheten
  7/ *Flera olika wraps för olika anatomiska områden
  8/ Brett programutbud
  9/ **Upp till 6500mAh laddningsbara batteri

Produktinformation:
1.  Sports Compression 2200 är ett luftkompressor system som främst är avsett att ge effektiv och snabb muskelavslappning och lokalt ökad cirkulation.
2.  Sports Compression 2200 - utrustningen medger lokal återhämtning i en eller två muskelområden samtidigt (vanligast med de så kallade rymdbyxorna som täcker in båda benen.
​​​​​​​
Levereras komplett med:
1st Laddningsbar** kontrollenhet, Högkvalitativa wraps (valbart beroende på order), 1st anslutningskabel, Y modell, kan ansluta två wraps samtidigt. 1st kompatibel strömadapter.