Posture Flexi  - Använd 15 min - 3 tim åt gången för att förbättra din hållning. Påminner dig att sträcka på ryggen genom att dra ihop skulderbladen. Använd hemma, på kontoret eller på gymmet.
Posture Reminder T-shirt - Använd under skjortan på jobbet eller när du tränar. Med Posture Alignment Technology påminns du om att hålla axlarna i rätt position så din hållning förbättras omedelbart.
Posture Position - En hållningsväst som ska användas 1 -3 tim åt gången. Stödjer mellanryggen och lindrar smärta. Bär västen utanpå kläder, hemma eller på jobbet. Bra vid rehabilitering.  

Information om samarbete:

Jag har valt att jobba med företaget Swedish Posture som tillverkar och utvecklar produkter för bättre hållning.
De har ett fantastiskt tänk och unika idéer att kombinera livsstil och ergonomi. Med allt från ryggsäckar, västar, selar, t-shirts och sitsar  - påminns man att använda kroppen rätt och på så vis tränar man upp hållningen över tid.
Jag berättar gärna mer eller kommer ut och visar sortimentet så ni får pröva.
Ett perfekt komplement att erbjuda era kunder och patienter för att få full effekt av deras behandlingar. 
Hälsningar
Stefan Ahnén
070-7726613
Posture Vertical Ryggsäck - ​​​​​​​Första ryggsäcken i världen som förbättrar din hållning.
Posture Vertical Backpack har ett revolutionerande bärsystem, som äntligen gör bärande i ryggsäck skonsamt för både kroppen och hållningen. Till skillnad från en vanlig ryggsäck så läggs största delen av vikten över bröstbenet, istället för på axlarna. Genom att fördela vikten centralt där kroppen är som starkast ger helt fria axlar, en rak rygg, huvudet i rätt position och en anspänning i bålmuskulaturen.
För dig som pendlar till kontoret, ofta har mycket att bära på i vardagen, har ryggproblem och vill sluta att belasta dina axlar, samt vill förebygga ryggproblem.
Unisex
One-size 38 l Svart
Material: Nylon, D600, vattentätt. Mått: 28*16*43 cm
Vattenavstötande och med många fack för dator, träningskläder, mobil, plånbok etc.

Posture Feminine - är designad för att bäras direkt på huden under kläderna. Likt en bolero för den axlarna bak och till rätt position. Kan användas hela dagen.

Intresserad? 

Vill du veta mer kan du maila oss på info@fysioahnen.se eller ringa oss på 070-772 66 13.
​​​​​​​
För beställning maila till order@fysioahnen.se.