Nyheter och erbjudanden

HiDow Wireless Pro Touch 6-12 TENS & muskelstimulator, trådlös, 1-3 kanaler


              Introduktionserbjudande!


Testa först! - Köp två stimulatorer och erhåll 20% rabatt - betala endast 1.917:-ex.m/styck 

= rekommenderat pris 2.995:-inkl.m

Hyr ut & sälj! - Köp fyra stimulatorer och erhåll 30% rabatt - betala endast 1.677:-ex.m/styck 

= rekommenderat pris 2.995:-inkl.m

HiDow Pro Touch 6-12 är byggd med senaste teknologi och kunskap! Stimulatorn erbjuder 12 olika program, smärtlindring (TENS), återhämtning (recovery), cirkulationsökning samt muskestimuleringen ger god nervinnervation till muskulaturen.
Pro Touch är mycket lätt att använda, välj program genom att peka på touch-screen displayen, elektrodplacera de trådlösa elektroderna i aktuellt område och höj sedan intensiteten till önskad nivå!
HiDow Pro Touch 6-12 levereras komplett med en trådlös kanal 2 (elektrod) mottagare, stimulatorn kan kompletteras med 1 eller 2 kanaler till!
Standardutrustning: 1 x Pro Touch 6-12 styrenhet, 2 x trådlösa mottagare, 1 x XXL stor ländryggselektrod med gel, 2 x XL elektroder med gel, 1 x laddare, 2 x USB laddningskablar, 2 x kablar, 1 x usermanual samt 1 x garanti registreringskort.

Hej!

Jag är glad och en aning stolt över att nu kunna meddela att jag representerar det världsledande amerikanska Pilates företaget Balanced Body här i Sverige. Detta kommer att innebära att ni som har ett brinnande intresse för Pilates i Sverige, antingen som studio ägare,  jobbar som Pilates instruktör eller tränar Pilates, så får ni genom mig en kontakt här i Sverige - lätt och smidigt!

Jag kommer från och med nu att erbjuda hela Balanced Bodys sortiment och ca 70% av utrustningen lagerhålls i Europa för att ge snabbare leveranser och med billigare frakter.

Varmt välkomna med era Balanced Body frågor, funderingar och beställningar!

Bästa hälsningar
Stefan Ahnén
tel: 070-7726613
e-post: stefan@fysioahnen.se
Här nedan kan du enkelt testa hur enkelt du laddar ner mjukvaran till Sono 3.1, välj QR kod beroende på din smartphone/surfplattas operativsystem:

Sono 3.1 diagnostiskt ultraljud - trådlöst


​​​​​​​Sono 3.1 handhållet trådlöst ultraljud är en liten och smidig nykomling! Ultraljudet kopplas enkelt och smidigt till en smartphone eller surfplatta via WiFi. Sono 3.1 inkluderar både en linjär prob 7.5/10Mhz samt en konvex prob 3.5/5Mhz. Ultraljudet har en omfattande mjukvara som helt styrs från smartphonen/surfplattan.
Lanseringserbjudande!
Sono 3.1 handhållet trådlöst ultraljud  - linjär prob 7.5/10Mhz samt en konvex prob 3.5/5Mhz. Ultraljudet har en omfattande mjukvara som helt styrs från smartphonen/surfplattan.

Obs! smartphonen/surfplattan ingår ej i priset!
Leasing genom Ikano Bank AB, månadsavgift*
från:1.148:-ex.m/mån

*ingen förhöjd första avgift, 36 mån, 10% restvärde.

Specifikationer:

-Probe Type: Linear + Convex
-Scanning mode: Electronic array
-Display mode: B, B/M, color doppler version with B+Color, B+PDI, B+PW
-Probe element: 128/192
-Channel of RF circuit board: 32/64
-Probe frequency and scan depth, head radius/width, scan angle(convex):
 Convex head with phased array(cardiac) scan mode:  3.5MHz/5MHz, 90/160/220/305mm, 40mm, 90°
 Linear head 7.5MHz/10MHz, 20/40/60/100mm, 40mm
Image Adjust: BGain, TGC, DYN, Focus, Depth, Harmonic, Denoise, Color Gain, Steer, PRF

Nu har den kommit!


MIDCARE SÄKER • ENKEL •EFFEKTIV​​​​​​
​​​​​​​


Intresserad? jag kommer gärna ut och visar dig lasern, ring mig så bokar vi in en tid!

​​​​​

MIDCARE har utvecklats specifikt för att möta kraven för säker användning vid självbehandling i patientens hem (Home Care). Laserutstrålningen startar endast då den appliceras med ett lätt tryck i kontakt med huden. Lasern är designad för att ge god ergonomi vid självbehandling med ett flertal olika greppmöjligheter och det vinklade framstycket har tagits fram för att underlätta behandling av olika delar av kroppen. Materialen har valts med omsorg för att skapa en högkvalitativ produkt.

Öppningserbjudande - Stötvåg från Zimmer enPuls Version 2.0
till galet bra pris!    Kontakta mig så berättar jag mer! Stefan Ahnén 070-7726613


​​​​​​​Snabbfakta:
EnPuls version 2.0 är en kraftfull men potabel radiell stötvåg från Zimmer. Med färg-touchscreen displayen är det enkelt och smidigt att välja förvalda program eller snabbt göra sin egen inställning.
Prestandan är imponerad: upp till 5 Bars tryck (185mJ) och med slagfrekvens upp till 22Hz. Vikten för själva styrenheten är endast 2,7kg, handenheten väger 850gram. Levereras med praktisk aluminiumväska.