Tips!
Leasa ett löpband på exempelvis 36 månader, ingen förhöjd första avgift och 10% restvärde,  - nu endast 605:-inkl.moms ( Löpband T65 )


 Master svarar för ett omfattande sortiment motion och fitness utrustning. Programmet omfattar bland annat Crosstrainer, löpband, motionscyklar, spinningcyklar, roddmaskiner, skitrainer, crossfit, kettlebell, styrka och en hel del till.
​​​​​​​Jag väljer att introducerar 4 olika löpband, var och ett bra på sitt sätt, T65 har ett tilltalande pris, just nu strax under 20.000:-inkl.m, medan T90 är extra uppskattat för sitt långa gång-/löpbandsyta - ett perfekt löpband på kliniken.

Intresserad? 

Vill du veta mer kan du maila oss på info@fysioahnen.se eller ringa oss på 070-772 66 13.

För beställning maila till order@fysioahnen.se.


T65
Master T65 är ritat av designers som verkligen vill ha ett modernt formspråk utan att kompromissa med funktionerna. Löpbandet är otroligt stabilt.
POWER = kan användas på mindre kliniker.
ART.NR 6-60365

T70
​​​​​​​Vi är mycket stolta över att kunna presentera ett starkt och stabilt löpband som fungerar utmärkt för användning på företag och mindre gym. Designen är tilltalande med strömlinjeformade detaljer samt specifikationer som en stark AC motor på 2,5 hk.
POWER
ART.NR 6-60370

T75
Uppdateringarna på T75 jämfört med T70 är exempelvis en avancerad touchscreen som kopplas upp mot lokalt wifi för att kunna användas till fullo under träningen. Modellen är också påkostad med sidosteg i aluminium för längre livslängd.
ART.NR 6-60375

T90
Hotell, företag och förening kan med fördel använda denna modell eftersom den är gjord för att tåla tuff användning. Motorn är en AC motor på hela 3 hk vilket garanterar en jämn gång under många timmar, även med tyngre användare. Löpytan är rejält tilltagen vilket förenklar träningen och skapar en avslappnad löpning.
ART.NR 6-60390