Nyhet

Pulse Fitness utrustningen har i många år funnits på den svenska marknaden, nämnas kan att utrustning används flitigt på en rad Friskis & Svettis anläggningar. Min bedömning är att dessa träningsmaskiner med sin inkluderande design = vilket betyder att man i majoritetet av maskinerna kan svänga bort sitsen som då gör träningsmaskinen möjlig för rullstolsburna med olika grad av funktionsvariationer att träna - smidigt och smart!
Kontakta gärna mig så berättar jag mer!
Stefan Ahnén 070-7726613

Pulse Fitness

Träningsutrustning av högsta kvalitet i ett omfattande utrustningsprogram som kan erbjuda kompletta lösningar. Värdegrunden för sortimentet är att skapa användarvänlig, ägarevänlig samt miljövänliga produkter. En annan minst lika viktig funktion är att göra utrustningen så inkluderande som möjligt för användaren. Kan tilläggas att utrustningen är konstruerad för att hålla i många år, tack var robust och stabila funktioner och design.
PS. HÄR HITTAR DU EN PDF SOM VISAR PULSE FITNESS INKLUDERANDE FUNKTIONER MED BLAND ANNAT SVÄNGBAR SITS PÅ 26 OLIKA TRÄNINGSMASKINER!

Intresserad? 

Vill du veta mer kan du maila oss på info@fysioahnen.se eller ringa oss på 070-772 66 13.
​​​​​​​
För beställning maila till order@fysioahnen.se.

Här ett urval produkter från Pulse Fitness